Sunday, April 10, 2011

Esimene "trenn", netball ja aussie jalka

Reedel 08.04 käisime õhtul kohalikus pubis ühe Amanda tuttavaga austraalia jalgpalli vaatamas. Ta seletas mulle reegleid ja võtsime kohalikku õlut. Õnnestus juua sellised asju nagu Pure Blonde ja Carlton Draft. Pure Blonde polnud üldse paha õlle kohta, draft oli mõru. Kodus võitsin veel sellist kohalikku poppi õlut nagu Beez Neez, mis on meega. See oli päris mõnusa maitsega. Aga siiski Southern Comfort on parim jook, mida ma olen saanud siiamaani.


Laupäev 09.04 käisime Amanda, Ryani ja Matildaga noorte netballi võistluseid vaatamas. Sain üle pika aja natukene palli loopida ja saalis liikuda, kuigi liiges teeb ikka haiget veidi ja päeva lõpuks on veel paistes. Rattaga sain sõita küll, aga käimisega annab ikka tunda. Pärast netballi "söötsin" väikse Matildaga trampliinil ja tegin selle kohta väikse klipi ka, sest see on lihtsalt äge. Iga päev ta küsib mind mängima. "She is just mental!" nagu Amanda isegi ütleb. Ta on nii osav nii netballis, kriketis ja trampliinil. Söödab ka juba nagu võrkpallur ja ise alles kuuene. Netballi võistlustel võttis endast suurematelt palli ära nagu polekski kedagi vastas. Pro!

Pühapäeval oli üsna sügisene ilm ja päeval olime kodus. Mängisin Matildaga Black Opsi PS3 peal ja sain haledalt kotti. Õhtul käisime kohaliku spordiklubi grillõhtul, pakuti burgerit ja õlut ning sain natuke austraalia jalkat proovida. Lõin isegi paar väravat noorte nokkade vastu mängides.

Homme lähen siis linna peale asju ajama. Saan oma kohaliku NABi pangakaardi ja ehk ka TFNi kätte, aga viimane pole kindel. Lisaks sain laupäeval võistlusdte ajal veel ühe Amanda tuttavaga jutule, et neil oleks vaja kedagi, kes autodega sõidaks parklast pesulasse ja hooldusesse ning tagasi. Pidi esmaspäeval ka teada andma. Nad toovad maale uusi mersusid ja bemme. Andke andeks kui ma mõne bemmiga lihtsalt vastu seina sõidan, eriti X5ga. Ühte kohta pean jutule minema ja kolm ülejäänut pidid ise ühendust võtma. Üks viiest peaks ikka õnnestuma.

PS: kui blogi värvid on veidrad, siis teate ju küll miks

7 comments:

  1. Ole nüüd hea poiss, mine kuskile riietepoodi ja osta endale kaks paari korralikke lühikesi pükse.

    PS! Asi pole lilledes :D

    ReplyDelete
  2. Netball on veits haige mäng küll :-D

    ReplyDelete
  3. "Mängisin Matildaga Black Opsi PS3 peal ja sain haledalt kotti." Rennu sa oled vanaks jäänud :P

    ReplyDelete
  4. Jaah, aga pane mulle tavaline hiir, mitte pult ja lapsed köhivad :P

    ReplyDelete