Thursday, March 31, 2011

London II päev

30.03 oli mu teine päev Londonis. Sel päeval oli mu teejuhiks üks WoW mängija nimega Zuchi aka Baysaa. Me olime sellises gildis nagu Elysium umbes aasta koos ja olime 10man hardcore tiimis. Kui keegi mu videoklippe on vaadanud, siis ta on tihtipeale koos minuga dps tabeli tipus. Igatahes kuna ta oli ainuke Londonis elav mees, kellega üldse oli mõtet kokku saada, siis nii tegimegi. Mees on tegelikult Mongooliast pärit ja Londonis elanud 11 aastat juba.
















Baysaaga Pizza Hutis.

Kell 12:00 pidime Charring Crossis kokku saama ja ma olin seal 12:02 ning tema jõudis 12:47. Ehk Rennat 2 ja London 0. Võtsime hästi suure pitsa Pizza Hutis seal lähedal ja paar õlut. Jagasin tallegi head eesti kraami Vana Tallinna ja põdravorsti näol. Ilm oli Londonile kohaselt vihmane ning väljas liikuda eriti ei saanudki. Sõime-jõime ilma ilusamaks ja külastasime BM Music poodi ja Chinatowni. Pärast istusime ühes pubis, kus ta pakkus mulle hollandi õlut Grolsch ja kohalikku Blue Moon.
















BM Music drum&bass osakond.

Hakkasime just oma teed minema kui sellise kino Zue juures oli Sucker Punchi UK Premiere. Härra politseinikult saime teada, et tunni pärast tulevad staarid ehk 5 kickass piigat. Ma olen seda filmi oodanud juba kaua ja ilmselt peaks see olema üsna ärev. Zack Snyderi enda materjal ning olles 300 ja Watchmeni autor, siis see saab tulla vaid hää. Eks see ole ka selline film, et kes vihkab ja kes armastab. Väike video inspiratsiooniks nii naistele kui meestele.

Kuna tunnike oli aega võtsime kiired burgerid Burger Kingit ja ootasime. Melu oli päris suur ja fänne juba enne filmigi palju. Ega peaosalised olid ka päris staarid ju. Mõned pildid melust:
















Emily Brownin aka Baby Doll.
















Punane vaip.
















Staarid.




















Suvaline tüdruk publikust.

Igatahes on neljapäeva hommik ja 5 tunni pärast asun lennujaama poole teele ning järgmine peatus Shanghai. Ärevus on sees! Lähen kolan veel veidi Belsize'is enne minekut ja lennuk läheb 21:20. Kõigi eelduste kohasel maandun Melbourne'is kell 10:00 02.04! Alex oli nii lahke mees ja andis mulle minikõlarid reisu peale ja raamatu The Dice Man pika lennureisi üleelamiseks. Talle laenasin oma lemmiklugude kausta. Ma arvan, et mõlemad on õnnelikud :P

3 comments:

  1. See niisama tüdruk publikust on minu maitse !

    ReplyDelete
  2. Ma tean, seepärast ma pildi tegingi. Stalker Inc!

    ReplyDelete
  3. Minumeelest on see tibi just ühe tegelase moodi sucke punchist :P

    ReplyDelete